Vabilo na dogodek Družba 5.0 / Society 5.0 – pametno kmetijstvo

Dogodek pripravlja Veleposlaništvo Japonske v Sloveniji v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Republike Slovenije, Slovensko-japonskim poslovnim svetom in AV Living Lab.

Pridružite se nam 17. marca 2022 prek spleta!

Izvedite več o japonskih prizadevanjih za trajnostno družbo s pomočjo pametnega kmetijstva in praks preciznega kmetovanja hkrati pa tudi o slovenskih izkušnjah na področju pametnega kmetijstva ter inovativnih rešitvah uporabe naprednih tehnologij.
Spoznajte konkretne primere pametnega kmetijstva v praksi in se pridružite razpravi o tej vse pomembnejši in vse bolj globalni temi.

Kdaj: v četrtek, 17. marca 2022, 9.00 – 10.45 (CET)
Kje: na spletu
Prijava in program: society2022.avll.si

Dogodek »Japonska s pametnim kmetijstvom do trajnostne družbe« bo potekal v angleščini
 
Osrednji govorec prof. dr. Noboru Noguchi, prodekan in profesor na Raziskovalni fakulteti za kmetijstvo Univerze Hokkaido, je ugleden japonski strokovnjak na področju kmetijske znanosti in eden vodilnih svetovnih izvedencev za robotsko kmetijstvo. Prav tako predseduje Japonskemu združenju za kmetijski inženiring, je član Znanstvenega sveta Japonske, deluje kot gostujoči predavatelj na več tujih univerzah in je prejemnik več strokovnih nagrad.

Posredujte vabilo  & program tudi drugim, ki jih utegne dogodek zanimati!

Veselimo se vaše udeležbe!

Gospodarska zbornica Slovenije
Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij
Dimičeva ulica 13, 1504 Ljubljana